ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΣΑΧΖΑΝΤ ΛΟΥΚΜΑΝ – ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ | ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ , ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 9:00

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ

ΣΑΧΖΑΝΤ ΛΟΥΚΜΑΝ – ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η δολοφονία του Σαχζατ Λουκμάν , τον Γενάρη του 2013 από τους φασίστες Χρήστο Στεργιόπουλο και Διονύση Λιακόπολο , αποτελεί το αποκορύφωμα των δεκάδων νεοναζιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών εκείνης της περιόδου . Μια περίοδος η οποία ολοκληρώθηκε με την δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, από νεοναζιστικό τάγμα εφόδου της Χ.Α. Η δυναμική και μαχητική παρουσία συντρόφων / ισσών στα δικαστήρια το 2014, καθόλη την διάρκεια της πρωτόδικης διαδικασίας , δεν άφησε σπιθαμή γης στους φασίστες και κατάφερε να επιβάλλει τους όρους εκδίκασης της υπόθεσης αναδεικνύοντας τη δολοφονική δράση των νεοναζί .

Στη δεδομένη πολιτική συγκυρία, μέσω της προώθησης του ρατσισμού,του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας απο τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε και με αφορμή την ανακίνηση του μακεδονικού ζητήματος, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την επανεμφάνιση των φασιστικών –παρακρατικών ομάδων . Έχοντας την αμέριστη κάλυψη των αστυνομικών δυνάμεων επιτίθενται σε καταλήψεις και χώρους αγώνα με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia τον Γενάρη του 2018, τη δολοφονική επίθεση στον Ε.Κ.Χ Φαβέλα στον Πειραιά και στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ στα Άνω Πετράλωνα, τις επανειλημμένες επιθέσεις στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 και τον εμπρησμό του Παλιού Νεκτροτομείου στην Αλεξανδρούπολη.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Απέναντι στην πριμοδότηση του ρατσισμού και του φασισμού από κράτος και κεφάλαιο, της διάχυσης του μίσους και της νομιμοποίησης της παρακρατικής βίας των φασιστών , στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται ο κόσμος του αγώνα. Απέναντι στον φασισμό και τον πόλεμο οργανώνουμε την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση στην κατεύθυνση της συνολικής ανατροπής του κόσμου της εξουσίας και στην οικοδόμηση ενός κόσμου ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ , ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 9:00

ημέρα της δίκης των νεοναζί δολοφόνων του Σ. Λουκμάν

αναρχικό – αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια | ΑΦΣ Αροδαμός | Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση | Λέλας Καραγιάννη 37 | Ομάδα Αδράστεια | Πρωτοβουλία Αναρχικών/Κομμουνιστών Πετραλώνων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.